Tjenester

Cars AS utfører alle typer service og reparasjoner på lette kjøretøy, dvs personbiler. I tillegg har vi helt siden 1998 arbeidet mot det mål å være kundens «Muscle Car Connection»! Vi startet som et rent motorverksted / bilverksted, med en mini speed shop, og utvidet og avanserte raskt, til godkjent bil- og motor verksted, med mange spesial og nisjetjenester:

-Hel-restaurering (både 100% originalt og modifisert etter ønske) av klassiske veteran og muskelbiler, med hovedvekt på amerikansk, engelsk og italiensk.

-Retro Mod, hvor klassikeren bygges om etter kundens spesifikke ønsker, noe som skaper «one-og-a-kind»-biler, som for eksempel 1962 Corvette’n i vedlagte reportasjer fra hhv Mustang Info og Amcar Magazine. Alt i samarbeid med Statens Vegvesens Ombyggingsgruppe, med tanke på gatebruk, registrering og godkjenning.

-4-hjuls kontroller av det avanserte slaget. Her oppdaget vi en nisje: «Vanlige» bil verksteder har ofte ikke kunnskap om eller utstyr til, 4hjuls kontroller og –justeringer på gamle biler og hjuloppheng.

-Motorsport/Racing, både mc og bil, rundbane og dragrace, off road og street legal. Her er vi først og fremst inne på motorsiden, og har spesialister på bruk av lystgass.

-Motoren (fortrinnsvis V8 og V12) til all slags bruk, gate og bane, standard og trimmet, forgasser og EFI.

-Båtmotorverksted

-Delesalg fra eget lager, over disk og pr postordre.

-Kontrollorgan for Statens Vegvesen. Herunder EU-kontroll (PKK).

-Godkjent lærebedrift, med samarbeidspartner Opplæringskontoret i Bilfag Oslo og Akershus.

-Cars AS har alltid lærlinger, på vei mot fagbrev som bilmekaniker.

-Sveising av de fleste materialer og legeringer.

-Sand og glassblåsing.

-Glassfiberarbeid.

-Overhaling av forgassere.

-Metallforming/oppretting og lakkering.

-Formidling av og tett samarbeid med ekstern salmaker og metallsmed.

Cars AS Brosjyre
Tilbake