Om Oss

Rabattavtaler

LES MER

Leverandører

LES MER

Partnere

LES MER

Jobb hos Cars AS

LES MER

Vår Historie

Cars AS, som ble grunnlagt i Oslo i 1998, har rukket å bli godt etablert i Frogn, Drøbak, hvor vi har langsiktige planer! Vi har på alle måter utvidet virksomheten vår: Bil- og motorverkstedet vårt har blitt vesentlig større, vi har investert i mye nytt spesialutstyr, som gjør oss mindre avhengig av eksterne spesialtjenester. Videre har vi blitt godkjent som kontrollorgan for Statens Vegvesen, og utfører nå EU-kontroll (PKK). Vi har fått flere ansatte og har tilegnet oss økt kompetanse på flere viktige områder, som vi trenger i forbindelse med de store restaureringsprosjektene firmaet vårt får flere og flere av.

Med tanke på godkjenning og registrering, samarbeider Cars AS tett med Statens Vegvesens Ombyggingsgruppe, noe som gir økt trygghet både for bileier og verksted.

Vi presiserer at vi fortsatt er et offentlig godkjent motor- og bilverksted, med PKK, som har kompetanse og utstyr til alle typer service og reparasjon på lette kjøretøy. Amerikansk bil er fortsatt vår spesialitet, og motorsport er fortsatt vår nisje: Vi er spesialister på bygging og reparasjoner av amerikanske standard og high performance motorer til gatebruk, baneracing, båt og dragracing.

Med større lokaler har vi kunnet utvide delelageret vårt, og vi opplever en økende forespørsel både fra postordrekunder, via ny nettside, via bedriftens facebook profil og fra Speedshopen’s direktekunder. Varelageret vårt er mest detaljert når det gjelder disse tre områdene: Amerikansk V8 motor, klassisk Mustang og C3 Corvette.

Cars AS engasjerer seg fortsatt i en rekke motorsportsgrener, hovedsakelig på motorsiden, og fortsatt med dragracing som hjertebarn! Vi overhaler nå også alle typer V8 inboard båtmotorer, og lagerfører servicedeler til disse.

Ta kontakt! Vi er kun en telefon, e-mail eller sms unna!

Muligheter

Som kunde hos oss kan man få hjelp til å kjøpe den klassiske muskelbilen man alltid har drømt om, for eksempel en 1967 Ford Mustang, 1968 Ac Cobra, 1971 Dodge Challenger, 1962 Chevrolet Corvette, 1970 Buick Riviera, 1971 de Tomaso Pantera, 1970 Chevrolet Chevelle, 1973 Jaguar E-Type. Mange tar kontakt først etter at de har kjøpt drømmebilen

Hos Cars AS får bileieren utført service, reparasjoner, EUkontroll og vedlikehold, full originalrestaurering, eller hjelp til å skape en veteranbil som ser original og tidsriktig ut, men som for eksempel skal ha en sterk og moderne EFI-motor, ny 4-6 trinns gearkasse, oppgradert for- og bakstilling, hjuloppheng og bakaksel, samt tidsriktig lyd- og alarmanlegg. Kravet om strøken finish gir oss mange og spennende utfordringer i forhold til design, materialvalg og lakk. Enkelte kunders ønske kan reformuleres til en moderne ulv i fåreklær, med vekt på kjøreglede, komfort og driftssikkerhet, herunder moderne, oppgraderte bremser. Selv om de fleste kunder i denne kategorien vil beholde bilens originale utseende, har enkelte helt spesielle og personlige ønsker med hensyn til finish og utseende, slik at bilen får en «one of a kind appararance», for eksempel en 1962 Corvette, med 1953 front, 1958 dører og egendesignet eksosanlegg.

Går du med en uoppfylt drøm om endelig å eie den bilen du alltid har ønsket deg? La oss gjøre max ut av budsjettet ditt, og finne drømmebilen for deg i USA, Tyskland, Italia eller England. Vi benytter lokale, nøytrale, sertifiserte takstmenn, for å unngå å «kjøpe katta i sekken»

Ansatte

Kari Kaldahl

Kari Kaldahl

Daglig leder og stedfortredende teknisk leder. Utdannet sosionom og bilmekaniker. Har debutert i Racing NM, formel basic. Interesser for øvrig er naturen, hund, ski, sykkel, fjell, litteratur og foto.

Sverre Christoffer Kahrs

Sverre Christoffer Kahrs

Sverre er teknisk leder, bilmekaniker, bilskadereparatør om bil ombygger! Bil og motor er mer en lidenskap enn en interesse. Motorsport er hjertebarnet hans, først drag race, så formel Basic og nå GT5. Sistnevnte med prøvekanin av en Opel Corsa.

Tommy Headstrong

Tommy Headstrong

Belgisk fårehund, groenendael, født i 2010.
Utdanning: Livets skole.
Lang erfaring på bilverksted.
Interesser: Fjell, tur, agility, fotball, spor og annen morsom læring!

Morten Gilboe

Morten Gilboe

Deltidsansatte Morten er yrkespilot og bilentusiast.
Med Lola T70 som drømmebil og en 1970 Chevrolet C10 pick-up som prosjektbil. Morten er kreativ og har stor sans for detaljer.
Han har spesialbygd pick-up’ens lasteplan, med tanke på en av de andre yndlingshobby’ene…..brettseiling.
Ellers er Morten interessert i dykking, hunder, gin og skikjøring.

Nils Andreas Skreddernes

Nils Andreas Skreddernes

Nils er både tømrer og automasjonsingeniør, før han kom på bedre tanker, og ble bilmekaniker! Midt i blinken for Cars AS, som trenger bred kompetanse. Nils er innovativ, kreativ, interessert i elektronikk, bil, jakt, siberian husky, ski (rando), snøscooter og øl (ikke nødvendigvis i kombinasjon).

Marvin

Marvin Mulvik

Marvin er bilmekaniker og over middels bil- og motorinteressert! Entusiastisk og alltid klar for nye (VW) prosjekter! Ellers er han glad i jakt, elghund og kebab.

Preben

Preben Blien Skjold

Preben er bilskadereparatør og en meget kunnskapsrik, løsningsorientert og kreativ fagmann! Hovedinteressene hans er motor og bil (ratrod), fat bike og råning.

Rune

Rune

Bilmekaniker Rune har lang og variert bil- og motorerfaring, både i jobbsammenheng og motorsport. Med bakgrunn fra blant annet Kongsvinger Tekniske og Bedriftsøkonomisk Institutt. Han har kjørt mange sesonger med rallycross, og satser også friskt i forhold til kommende sesong… Nå i Historisk Racing. Rune er ellers opptatt av campinglivets gleder!