Bilverksted

Cars AS er et offentlig godkjent bilverksted og kontrollorgan for Statens Vegvesen, for lette kjøretøy (personbil). Dette innebærer at vi tilbyr alle tjenester knyttet til et moderne bilverksted: EU-kontroll, service, reparasjoner, tilstandsrapporter, diagnostisering mm.

I tillegg er Cars AS en nisjebedrift, med formidling av mange spesialtjenester: 4-hjulskontroll også for veteranbiler, salmakerarbeid, glassmester, oppretting og lakkering, av glassfiber og stål, taksering av skader, custom eksosanlegg, elektriske ledningsnett og stereoløsninger (inkl DAB), motorsport og street legal/gateracere.

Vi tilbyr komplett helrestaurering av (veteran) bil, samt custom og retro mod spesial-restaurering.

Med tanke på godkjenning og registrering, samarbeider Cars AS tett med Statens Vegvesens Ombyggingsgruppe, noe som gir økt trygghet både for bileier og verksted. Vi presiserer at vi fortsatt er et offentlig godkjent motor- og bilverksted, med PKK, som har kompetanse og utstyr til alle typer service og reparasjon på lette kjøretøy. Volkswagen, Audi, BMW, Toyota mm. Amerikansk bil er fortsatt vår spesialitet, og motorsport er fortsatt vår nisje: Vi er spesialister på bygging og reparasjoner av amerikanske standard og high performance motorer til gatebruk, baneracing, båt og dragracing. Cars AS kan fra 2016 skilte med to nye godkjenninger fra Statens Vegvesen: Bilskadeverksted og påbyggerverksted.

Godkjent bilverksted / Motorverksted bestill time hos Cars AS Drøbak - Logo fra Statens Vegvesen
Tilbake