Motor

Vårt verksted utfører alt fra standard service, reparasjoner og overhaling (inkl maskinering) av bilmotorer til de fleste europeiske, japanske og amerikanske personbiler, via lett trimming av bilmotorer til gatebruk, til racing motorer (dragrace, formula offroad, rundbaneracing, inboard båt). Vi lagerfører en rekke service og slitedeler til motor, dvs filtre, lager, pakninger, oljepumper, vannpumper, forgassere mm.

Cars AS tilbyr alt fra standard motorreparasjoner, service og overhaling, til lett og hard trimming, for gate og racing-bruk. Vi custom-bygger motorer etter kundes ønske, og vi designer motorer som passer til de bilene vi hel-restaurerer. Vi besørger alt av maskinering, og har egen bremsebenk for testkjøring og eksperimentering.

Kunden er velkommen til å delta på bremsing av egen motor!

I tillegg tilbyr Cars AS ferdige motor pakker fra USA, for de som foretrekker dette, for eksempel GM LS3 (og øvrige LS, som LS9), Ford Coyote, Mopar Performance mfl.

Gearkasse

Vi server og overhaler standard gearkasser og spesialkasser til racing, samt at vi tilbyr ferdigbygde løsninger for flere gir og større påkjenning, tilpasset den enkeltes behov og bruk! Be om pristilbud til din bil!

Cars AS reparerer og overhaler det aller meste av amerikanske manuelle og automat gearkasser. I tillegg til å forsterke eller modifisere, for spesielle behov.

Vi tilbyr også forsterkede kasser fra USA, 100% tilpasset aktuelle bil og motor (effekt og dreiemoment).

Tilbake